Khamis, 17 September 2015

PUTUS ASA KURUS TAK MENJADI

Assalamualaikum semua readers pjahsecret dot com...
Pjah doakan anda semua sihat dan sentiasa di dalam kasih sayang Allah...
Hari ni Pjah nak share kisah seorang sahabat Pjah yang frust katanya...

Kenapa frust...


Jooom kita baca kisahnya...

Catatan sihat untuk kurus: Perkara pertama kene tahu
=====================================

Seorang sahabat saya consume Set Slimming... Nak kurus kene ada bantuan supplement baru lah cepat kesan penurunannya...

Tapi yang pelik bin ajaibnya sahabat Pjah ni tak turun2 jugak beratnya walaupun dah berbulan-bulan beliau guna..

Cara pemakanan dah jaga, workout dah buat malah lebih lagi dari saya...

Tapi berat beliau hanya turun 2 kg dalam masa 2 bulan...

Cakap dengan orang sebelah, KESIAN...

Kami pun buat sessi coaching personal... Berbincang dan bersoal jawab...

Bila sharing dari hati ke hati baru Pjah dapat punca masalah beliau...
Kesimpulannya beliau ada masalah HORMON...

Beliau ambil GLA dan set slimming serentak dan teruskan usaha untuk Kurus...
Alhamdulillah, menunjukkan penurunan 4 kg setelah sebulan. 

Makin cerah impian beliau untuk Kembali Selim...

N

asihat Pjah, jika anda ada masalah ini:

* Gemuk yang susah nak kurus
* terlalu kurus susah nak gemuk
* sudah lama mencuba mendapat zuriat (anak)
* mengalami senggugut
* Haid tidak teratur
* Mudah Marah
* Kerap rasa kemurungan

Kemungkinan anda mengalami masalah HORMON...


Jika anda mahu ikhtiar untuk pulih, Pjah cadangkan GLA Complex untuk anda...
Ohhh apa tu GLA Complex

Pjah kongsi kelebihan nyer ya!!
√ Dapat memperbaiki simptom PMS seperti sakit senggugut, mood Swing, retensi Air dan Sakit PayuDara
√ Membentuk Prostaglandin bagi mengawal selia hormone lelaki dan wanita...
√ Memperbaiki Prostatomegaly... Iaitu memperbaik masalah pada prostat lelaki dan juga masalah kerap kencing...
√ Memulihkan masalah keputihan dan melambatkan penuaan, menghalang depresi (kemurungan)...

Best ke best

Pjah juga berharap semua masalah yang kita hadapi bukan penghalang untuk kita kembali sihat dan ceria...

Untuk keterangan lanjut boleh hubungi Pjah: 0193704802..
Pjah doakan anda sihat dan Kurus


#JomKurusDariRumah  #SihatTerpaksaKurus   #ProjekKembaliSelim



p/s: Pjah berbesar hati untuk hadiahkan anda gift special bagi yang mendaftar ahli baru dan join Neck!!
Apa tu... Pjah nak hadiahkan Sebotol Vita-lea Kid