Sabtu, 16 Mei 2015

Air kosong rasa sprite

Assalamualaikum dunia...

Hai hai.. Readers pjahsecret dot com..

Pjah doakan anda semua sihat dan sentiasa ceria...

Kekal sihat terpaksa jadi Kurus...hi hi hi

CATATAN SIHAT UNTUK KURUS: Air Kosong Rasa Sprite..
=================================

Alkisahnya... Ramai orang ada masalah susah nak telan air kosong dengan banyak...

Rasa payau je kan..

Betul ke betul...

Setiap seorang perlukan lebih 3 liter air kosong untuk keperluan badan yang sihat..

Purata badan kita memerlukan 70% air dan selebihnya lain2 keperluan...

Jika anda kekurangan air terlalu banyak masalah kesihatan akan anda hadapi...

Mudah menjadi Obesity, sembelit, buang air besar tak lawas, kulit yang kurang bermaya...

Dan macam2 lagi la...

Faham ke faham

So apa yang Pjah bantu anda untuk kekalkan pengambilan air kosong yang banyak..

Dengan isi air kosong pada botol kosong air Sprite atau ais krim soda...

Simpankan dalam peti sejuk anda..

Haaa... Bila anda rasa haus, nak minum air dalam peti sejuk..

Nampak saja botol sprite atau ais krim soda sudah pasti anda terus buka dan minum.

Walau rasa air kosong anda tetap minum sebab anda dah haus sesangat...

Bleh ke boleh

Mudah jer kan tips kali ni...cara kita mendidik diri sendiri untuk istiqamah mengambil air kosong dengan cukup.

Ini baru tips celah gigi yang saya kongsikan, kalu nak tahu cara terbaik dan mudah didik diri mengambil air kosong dengan cukup hanya dengan sertai Program NECK...

Mentor dan Coach akan bantu anda bukan saja tentang air kosong malah banyak lagi ilmu kesihatan yang akan di kongsikan...

Nak kurus sebenarnya Mudah...Lagi mudah jika anda tahu caranya...

Saya doakan anda sihat dan kurus

Nak join NECK??
Hubungi Pjah: 0193704802

Team NECK,
Now EveryOne Can Kurus

#JomKurusDariRumah
#ProjekSelimMelimDiPagiRaya