Selasa, 31 Mac 2015

PERKARA UTAMA SEBELUM MULAKAN SENAMAN


Hai Assalamualaikum semua...

Cer tengok gambar ni... rasa nak apa??

Gelak la..Hahaha... 

sebenornya...pjah pun nak gelak besar... untuk diri sendiri...

bila tengok gambar ni.. hatiku terdetik "Macam aku jer...
Baru buat sit up 20 kali dah flat..."

Huhu... Dah Flat.....

Baru tahu langit tinggi rendah.
Trainer ajar buat senaman dari rumah yang High Impact.
Buat sikit tapi bakar kalori banyak...

Siapa kata nak kurus perlu pergi gym?

Siapa kata nak kurus kena ada macam macam peralatan senaman di rumah.
Apa yang trainer ajar adalah guna tubuh badan sahaja.

Mungkin.... Trainer minta anda beli pakain yang bersesuaian untuk bersukan.
Selain dari pada itu... 
Hmmm Rasanya... Tak ada...

Itu lah kelebihan "Now Everyone Can Kurus"

Jom Kurus Dari Rumah....
Dah Join Baru Tahu...

Go go chayok pjah...u all tak kan nak tengok jer...

Bg tau pjah kalu nak ikut...
boleh kita buat poco2 kat rumah sesama...