Ahad, 21 Disember 2014

SAY 'BYE' PADA JERAWAT



“ Lepas selfie ajer kene edit gambar... lopeh selfie aje kene edit dulu gambaq tu.. ada terkadang tu blur-blur kan sikit nak cover JERAWAT atau parut jerawat di muka tu...”

Adooooai... adik-adik ada mengalami masalah begini... Usah Bimbang... InshaaAllah mari kak Pjah bantu...


Hai hai hai.... Assalamualaikum reader pjahsecret....

Entry kali ini khas untuk anda yang masih bergelar student...ehhh bukan  yang lain tak boleh baca... Pjah sharing untuk semua...

Cer baca statement di atas tadi.. haaa ada masalah gitu ya...

Alhamdulillah... segala masalah tersebut dapat di atasi dengan “Student Beauty Pack” ni.. Adik-adik dah tidak perlu nak edit gambar...nak blurkan gambar selfie lagi...

Boleh snap je, terus post kat FB atau Instagram adik-adik.  Sebab jerawat yang selalu menghantui adik-adik akan mengecut lepas seminggu dan akan hilang dalam 2-3 minggu.

Kak Pjah bagi bonuuus lagi... apa dia?? Kulit makin cerah, dan berseri...

Lepas ni dah tak de la masalah nak bergaya dengan shawl yang berbagai-bagai style tu..

Eeeee... dok celoteh je kak pjah ni kan... Sooo, MACAM NE NAK HILANGKAN JERAWAT NI?


Teknik 1 : Kawal Hormon Lelaki
   


Ahaaa sebenarnya, kita ni orang perempuan ada hormon lelaki yang di panggil Testosterone.  Rahsia hormon ini adalah apabila waktu memuncak, akan menghasilkan JERAWAT..

Kerana hormon ini memberi kesan pada kilang minyak di lapisan kulit muka dan apabila minyak menjdai banyak dan berkumpul maka akan menggelembung keluar.

Lalu bakteria akan masuk dari bukaan liang roma dan kulit akan menjadi merah.. Dan akhirnya terjadilah jerawat.


Teknik 2 : Tingkatkan Kolegen 

Memang kita dah tahu kolegen dihasilkan oleh tubuh badan kita sendiri.  Tetapi kolegen juga mudah berkurangan menjadikan kuit pun kurang sihat.

Lebih-lebih lagi, kulit muka ni senang rosak dan senang kene jerawat...

Jika kolagen dalam badan baik dapat memberi kesan yang menakjubkan dapat mencerahkan kawasan merah, lebam dan parut jerawat.

Ahhha kolegen juga mempercepatkan proses pemulihan.

Sebab itu ramai di luar sana suka ambil kolegen untuk memulihkan wajah diorang.. ada yang sanggup ambil suntikan kolagen untuk push up wajah diorang... tapi... kak pjah tak sarankan... no no noooo... agak mahal dan kekadang ada memberi effect yang lebih teruk...

  Dengan itu... Kak Pjah nak perkenalkan :

“ STUDENT BEAUTY PACK – MENGHILANGKAN JERAWAT HALUS DAN KRONIK ”

Terdiri 2 produk yang memberi kesan kulit menjadi licin, halus, cerah dan berseri. Pakej terbaiik untuk mengatasi masalah jerawat, parut jerawat, jeragat, pigmentasi mengikut tahap budget student..

GLA COMPLEX

Apa benda boleh tolong?

GLA Complex ni membantu mengawal hormon kelelakian (Testosterone) yang menjadi punca utama jerawat. 

Kebiasaannya hormon ini akan menjadi tidak stabil ketika mana seorang perempuan akan sampai waktu PMS.. 

Kesannya, wajah akan kurang berminyak dan jerawat akan kecutdan tidak akan timbul terutama waktu datang bulan.

GLA COMPLEX ini berbentuk soft gel, tiada bau dan sangat mudah di telan.

Antara kesan GLA COMPLEX  ialah:

·         Mengandungi Vitamin E mencerahkan kulit
·         Mengurangkan rasa gatal dan sakit pada jerawat
·         Meningkatkan kadar pemulihan luka dan parut jerawat
·         Anti penuaan-kesan awet muda

VITAMIN C PLUS

Setiap tablet Vitamin c Plus mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah oretermasuk kulitnya (500mg) dan pembebasan 1.5 vitamin C tersebut ke dalam tubuh kita setiap jam. Ia berfungsi meransang pembentukan kolagen dalam kulit secara semula jadi. 

Gabungan teknologi modennya memastikan vitamin C ini kekal dalam darah untuk tempoh 5 jam selepas mengambilnya..

Antara Kesan Hebat Vitamin C ialah:

·         Mengecutkan jerawat dengan cepat dan tidak menyakitkan
·         Mencerahkan kulit muka
·         Memudarkan parut jerawat
·         Menguatkan daya tahan kulit pada radikal bebas
·         Melambatkan penuaan
·         Menyekat pembentukan pigmentasi – pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat


TESTIMONI



Bukan sahaja jerawat hilang... boleh mencerahkan kulit wajah lagi:



Banyak lagi tetimoni yang ada... adik-adik boleh jumpa dengan pak google nanti pak google boleh beri beribu tetimoni...


JAMINAN
“ Jangan adik-adik bimbang pasal harga.  Kak Pjah pastikan adik akan dapat harga terbaiiik untuk adik-adik semua.  Produk yang sudah terbukti berkesan memang sangat berbaloi untuk mencuba”


PERTANYAAN/ ORDER
WhatsApp atau Telegram ‘ set student’  ke 019 3704802 [ Kak Pjah]





  Bila dah cantik, boleh jana duit geli-geli... tak susah dan sangat mudah jika ada MENTOR yang membimbing....

Boleh jana income 3-4 angka sebulan dengan bisnes online Shaklee hanya bermula dengan RM65? 

Jom Sertai Group MSMF (Most happening Group Shaklee in Malaysia) ;)
Masih mencari motivasi dalaman diri??? click di gambar...

http://www.ebookniaga.com/sorryboss/pjah


tiada alasan untuk berjaya... 


* jika anda rasa perkongsian ini bermanfaat untuk rakan anda yang lain di luar sana, mohon anda 'sedekah' LIKE di bawah ini. 
* Dan SHARE kan kepada rakan anda, Mungkin ianya bermanfaat untuk mereka juga =)

* anda juga boleh berikan KOMEN untuk sama-sama meningkatkan semangat tuk kita berubah kearah yang lebih baik... Peace ..