Rabu, 25 Jun 2014

Vivix: Tonic Ajaib
Masuk tahun 2014 ni umur saya dah meningkat setahun lagi...hehehehe memang semua orang begitu kan.. bukan apa cuma rasa cepatnya masa berlalu...

Bila kenangkan zaman yang paling indah ialah zaman remaja... zaman huha, huhaa gitu... cuma ada satu perkara yang tak pernah berubah dalam hidup saya, SAKIT KEPALA... 

Bila mula sakit kepala sampai terpaksa ikat kepala menggunakan key.. guna vivix sebab ia di hasilkan daripada biji anggur iaitu anggur terhebat Muscadine grape...ditambah dengan tumbuhan semulajadi iaitu elderberry, purple carrot dan polyganum cuspidatum..

Kenapa pilih anggur...kerana anggur dapat menghalang penuaan, anti kanser, menjaga kesiatan jantung, otak dan memperbaiki sistem imun..

Sangat baik untuk pesakit sendi dan lutut dan memberi perlindungan antioksidan...

So, masih belum terlewat tuk kita amalkan makanan sihat dan sunnah Rasulullah...

Nak sihat dan sunnah, ambillah Vivix...

Anda pasti tidak akan menyesal...
 


Vivix Shaklee adalah antara makanan tambahan terbaik dari Shaklee..menjadi pilihan mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan..dan juga untuk awet muda..

Apakah sebenarnya Vivix ini?

• Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.
• Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.
• Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar.Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

Revolusi Terbaru dari Shaklee
Vivix Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

MANFAAT VIVIX :
• Untuk kesihatan jantung
• Untuk kesihatan otak
• Untuk kesihatan sistem imun
• Untuk kesihatan sendi
• Untuk perlindungan antioksidan
• Untuk peningkatan tenaga pada tahap selular

VIVIX juga dikenali sebagai TONIK ajaib yang mempu mengatasi dan mengawal :

• Penyakit Diabetis
• Sebagai Anti Penuaan
• Penyakit Asthma
• Kesihatan badan secara menyeluruh

#### TETIMONI PENGGUNA VIVIX!!!

Ahaaa.. ini adalah testimoni seorang pesakit kencing manis kronik dgn bacaan 19.

Baru Dua minggu amalkan vivix..bacaannya turun mendadak menjadi 7.9. telah terbukti berkesan dan selamat...Alhamdulillah... Ada dikalangan keluarga anda memerlukan vivix ?

Insyaallah dgn izinNya..mungkin inilah penawar yg anda cari..
Inginkan supplements terbaik untuk anak, suami, isteri dan keluarga tersayang?
Inginkan side income 3-4 angka sebulan dengan bisnes online Shaklee hanya bermula dengan RM75? bergantung kepada usaha anda...
Hubungi Hafiza/Sani untuk :-
FREE CONSULTATION
BEST PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!
Siti Hafiza
Sitihafiza79@gmail.com
019 370 4802 atau 019 354 3005
(SMS/WhatsApp)