Sabtu, 3 Mei 2014

[ TUMIT KAKI MEREKAH ]

Bismillahirahmanirrahim...

Asslamualaikum semua..
Subhanallah...allah memberi pelbagaiujian kepada hambaNya untuk menguatkan lagi iman seseorang...Tidak terkecuali ujian kepada saya sebangai HambaNya...

Sudah lama saya hanya bersiaran di FB (Alang P-jah Jumat)...Entah kenapa tangan tu berat untuk mencoret di halaman ini...(alasan)

Hari ini, Alhamdulillah allah mengizinkan untuk saya berkongsi sedikit pengalaman yang mungkin dapat membantu sahabat disana yang mengalami masalah seperti saya...

Hampir terlupa saya mengalami masalah kulit kaki yang sensitif.. Tumit kaki saya memang cepat merekah dan terkopek apabila hanya memijak lantai simen tanpa berlapik.. kalu dulu masa tinggal di asrama memang lantai bogel je...tanpa alas dan tikar getah...peh... tak payah cakaplah...kaki memang buruk giler...macam orang kerje buruh ladang...terpaksalah dalam bilik dom pakai selipar getah (selipar jepun)...

Yang malu...selalu kene ejek dengan kawan-kawan...

Situasi yang makin memparahkan keadaan tumit kaki saya bila pijak karpet kasar...waduh...sakit giler la tumit ni...memang alahan betul...jadi dalam rumah kene lah pakai stokin bukan sarung kaki tau...STOKIN...

sampailah saya jumpa shaklee...mulanya saya tak terpikir pun nak baikkan tumit kaki cuma saya nak makan VITA E ni untuk mengurangkan pigmentasi pada kulit muka...wahhh rupanya tumit kaki saya makin memulih...saya test beberapa hari tak pakai selipar dalam rumah...dan memijak lantai simen...Alhamdulillah...tiada kelihatan kemerekahan pada tumit saya...


saya terus amalkan SET KECANTIKAN ni...
mudah jer...saya makan setiap malam, sebelum tidur saya telan dannn tidur...kenapa makan malam...

satu...mudah nak ingat..naktidor jer makan supplemen..

kedua... vitamin lebih mudah diserap oleh badan kita ketika badan kita rehat daripada bekerja...so vitamin ini lah bekerja untuk membaik pulit sistem badan kita...

haaa...kan baik vitamin ni...

Ahaaa... Hampir sebulan saya menggunakan Set Kecantikan ini secara efektif...tanpa culas makan...Sudah menunjukkan kesan yang sangat menakjubkan...package CANTIK seluruh anggota badan...bukan saja CANTIK muka tapi menyelesaikan masalah TUMIT MEREKAH yang hampir separuh umur saya alami...





Nak tahu set kecantikan ni terdiri daripada VITA E, B COMPLEX, dan VITA C....
Set Kecantikan ini dapat
- menganjalkan kulit atau bahagian yang sudah tak berapa nak comel,
- menghilangkan jerawat, jeragat, pigmantasi kulit muka,
- Melawan penuaan pra-matang kulit,
- mempercepatkan pemulihan radang kulit...contohnya..Kulit rosak terkena air panas, melecur, terkena minyak panas dan sebagainya...

Ramai kata "mesti mahalkan"
kalu nak cantik dan sihat tankan nak berkira dik oiii...
Satu set  kecantikkan ni boleh tahan lebih kurang 2 bulan lebih...sangat berbaloi harga dengan keistimewaan yang kita akan dapat...

Allahu Akbar...ingauan saya akhirnya berakhir dengan senyuman...tak delah saya malu lagi berhadapan dengan orang dan ... tetiba makan suppelmen tambah duit poket pulak...hehehehehe pelik kan tapi benar...

ikhlas dari
Alang P-jah Jumat


Inginkan supplements terbaik untuk anak, suami, isteri dan keluarga tersayang?
Inginkan side income 3-4 angka sebulan dengan bisnes online Shaklee hanya dengan RM0 modal?
Hubungi Hafiza/Sani untuk :-
FREE CONSULTATION
BEST PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!

Siti Hafiza
Sitihafiza79@gmail.com
019 370 4802 (SMS/WhatsApp)