Rabu, 12 Februari 2014

KENAPA VITA LEA SHAKLEE!!


Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh...

Hari ini saya nak share tentang sesuatu yang saya sendiri pun baru tahu sejak mengenali Shaklee.
saya copy paste dari sifu saya...

Tahukah anda? Dari mana datangnya perkataan VITAMIN?

Semestinya ia daripada Multivitamin pertama di dunia yang dicipta oleh DR FORREST C SHAKLEE pada tahun 1915, iaitu sejak 100 tahun lalu!!

Asalnya ia dinamakan SHAKLEE VITALIZED MINERALS. Sejak itulah nama VITA-MIN diguna pakai oleh semua jenama.

Yang paling menarik, masa tu Dr Shaklee beliau baru berumur 21 tahun. Hebat kan?

Anda boleh baca kisahnya di bawah ini.


Sejarah Shaklee yang disiarkan dalam Majalah ISihat edisi Februari 2013.
Wahh..bangga sungguh dengan kisah ini. Seronok sangat dapat menjadi sebahagian keluarga SHAKLEE.

Kini kami bertambah yakin sebab Shaklee sangat menitik beratkan aspek KEASLIAN dan MUTU, menyebabkan setiap produk yang dihasilkan disokong oleh KAJIAN SAINS.

SHAKLEE adalah terbukti sentiasa SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI.


I LOVE VITA-LEA!! :)

saya sendiri menggunakan VITA-LEA ni sejak selepas bersalinkan anak ketiga saya Hafiz Al Fateh pada December 2012.

Biasanya saya makan 1 biji VITA-LEA selepas lunch. Alhamdulillah, setakat ni memang sentiasa rasa bertenaga sehingga waktu malam.

Kalau dulu sebelum kenal Shaklee, lepas balik kerja mesti dah rasa letih. Pukul 10pm mesti dah rasa nak tidur je.

Tapi selepas mengamalkan vitamin Shaklee, dan dengan izin Allah, saya masih sentiasa rasa cergas bertenaga hingga tengah malam.

Jadi dapatlah sambung kerja-kerja bisnes lepas anak-anak tidur. Walaupun kurang tidur, esok harinya masih kekal cergas bertenaga.

Syukur Alhamdulillah dipertemukan dengan vitamin Shaklee.


KEISTIMEWAAN VITA-LEA SHAKLEE!!!


Memang banyak jenama multivitamin di luar sana.


VITA-LEA Shaklee menggunakan teknologi EXPLO TAB. Dalam tempoh kurang 5 minit, semua kandungannya larut sepenuhnya di dalam air. Ini bukti VITA-LEA diperbuat daripada bahan semulajadi yang mudah meresap di dalam badan.
Ini pula perbandingan dengan satu jenis Multivitamin jenama lain, yang bukan 100% semulajadi.




Jenama lain masih belum larut sepenuhnya walaupun selepas hampir 15 minit di dalam air. Ini jugalah yang berlaku di dalam badan kita selepas mengambil vitamin ini.

Jadi, Multivitamin yang manakah pilihan anda?

Pastikan anda memilih vitamin yang diperbuat daripada bahan SEMULAJADI, dan bukannya bahan SINTETIK.


VITA-LEA SESUAI UNTUK SIAPA??

Sebenarnya, VITA-LEA ini sesuai untuk SEMUA ORANG DEWASA, LELAKI DAN PEREMPUAN. Kiranya ini adalah vitamin paling BASIC yang boleh diambil oleh setiap orang.

VITA-LEA ada termasuk dalam kebanyakan set yang dicadangkan seperti:-

1) SET KESIHATAN OPTIMUM - sila click
2) SET KESUBURAN - sila click
3) SET IBU HAMIL - sila click
4) SET BERSALIN - sila click
5) SET MENYUSU - sila click

InsyaAllah, dalam entry seterusnya  saya akan share testimony para pengguna VITA-LEA yang telah berjaya menyelesaikan macam-macam masalah kesihatan, antaranya keletihan dan low HB.

SHAKLEE MAHAL??!!

Oh kalau masih ada orang yang cakap Shaklee ni MAHAL, mungkin dia tak pandai mengira kott.. Hehe, jangan marah yer.. ;)

Anda boleh baca entry saya sebelum ini di sini :


Tengok tu, 1 botol vitamin boleh dimakan berbulan-bulan. Harga Pasaran VITA-LEA biasanya adalah RM88.75, boleh dimakan untuk tempoh 4 bulan.
Hanya 74 SEN SEHARI, RM22.20 SEBULAN!!

 Tapi kami ada LEBIH DISKAUN ISTIMEWA untuk para customers kami ya!


PROMOSI FEBRUARI 2014 !!
VITALEA BUY 6 FREE 1 !!
BELI SEBOTOL PUN DAPAT HARGA PROMOSI!!
(Tawaran sah sehingga 28 Feb 2014 sahaja)


Dah la biasanya memang ada HARGA DISKAUN ISTIMEWA, sekarang ni ada HARGA PROMOSI pulak!! 
JIMAT SEHINGGA RMXX setiap botol!!

Hubungi kami segera ya!!

Thanks for reading! :)

Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi Pijah untuk:-

FREE CONSULTATION
BEST PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!
Siti Hafiza Binti jumat
Shaklee ID : 963716
sitihafiza79@gmail.com
019-3704802 (Call, SMS, WhatsApp)