Ahad, 1 Jun 2014

Kenapa Mesti Berniaga?

Bismillahirrahmanirrahim..

Sering kita dengar, motivasi dan pelbagai perbincangan inspirasi menggalakkan untuk berniaga.. salah satu nya menggalakkan individu menjadi USAHAWAN ONLINE.

Di antara beberapa perkara yang sering di tekankan adalah kerana:


1) Perniagaan adalah 9/10 punca rezeki di muka bumi Allah.

2) Seorang usahawan menghasilkan rantaian keperluan kepada kehidupan.

3) Situasi ONLINE BISNES menjadi fenomena.

4) Usahawan bukan setakat membuat duit malah menjana peluang pekerjaan.

5) Semua orang boleh jadi Usahawan berdasarkan apa yanh mereka ingin usahakan.

6) Menjadi Usahawan berjaya perlu bijak menjana wang & menguruskan wang mereka untuk masa hadapan.

7) Mentor & Ilmu adalah perkara penting untuk berjaya menjadi Usahawan.

8) Belajarlah berniaga dengan mereka yang telah berjaya dalam perniagaan secara 'Case Studies' bukanlah teori semata2.

9) Usahawan diperlukan untuk kehidupan kini & masa hadapan... bukan untuk masa silam.

10) Kebijaksanaan menggunakan media sosial untuk berniaga adalah teknik zaman moden dimana customer juga suka membeli secara online.

 

Terlalu banyak penekanan yang menyeru kita supaya BERNIAGA...

Saya rasa bersyukur Alhamdulillah & seronok kerana saya telah berjaya meletakkan diri saya menjadi seorang USAHAWAN.

Mohon kalian doakan kejayaan saya menjana income 5 angka sebulan seawal setahun dari sekarang!! 


bagi anda yang juga ingin mengorak langkah bijak menjadi seorang USAHAWAN...masih belum terlewat...

SIAPA YANG BOLEH MENJADI PENGEDAR SHAKLEE

Kami memerlukan Pengedar Shaklee di seluruh negara.Terbuka kepada semua rakyat Malaysia atau Brunei yang berumur 18 tahun keatas. Tidak terhad pada yang berminat...masih belajar ker, masih bekerja ker (nak buat part time jer), surirumah ker, yang baru habis belajar ker...semua boleh baik lelaki atau perempuan.

 


KELEBIHAN MENJADI PENGEDAR SHAKLEE :

1. Sudah TERKENAL & BERKUALITI

Semua dah tahu Shaklee adalah jenama sangat terkenal yang semakin menjadi pilihan rakyat Malaysia dan Brunei kerana kualiti produknya dan harganya yg sangat affordable berbanding dengan produk-produk lain.

2. MODAL dan RISIKO yang sangat RENDAH dan minima

kenyataan... Tidak seperti bisnes lain yang memerlukan modal yang tinggi iaitu (risiko yang tinggi), tetapi SHAKLEE hanya memulakan modal serendah RM75 sahaja (termasuk pos) di perlukan untuk pendaftaran seumur hidup sebagai Pengedar Shaklee. Dan tiada yuran atau komitmen bulanan yang tersembunyi.

3. Harga keAHLIan YANG RENDAH

Semua Pengedar Shaklee boleh membeli produk Shaklee dengan harga yang lebih rendah. Jika anda seorang PENGGUNA TEGAR Shaklee, lebih baik anda mendaftar terus sebagai AHLI SHAKLEE.

***Ini kerana anda dapat mengumpul point dan Shaklee akan memberi CASH BONUS daripada point tersebut seperti Jusco Card, Tesco Card, Bonus Link. Kumpul point dan dapat BONUS.

4. BONUS yang LUMAYAN

Adat dalam berniaga...mesti nak rewardkan... Di SHAKLEE menawarkan pakej bonus yang lumayan kepada setiap Pengedar berdasarkan jualan. Ini termasuk BONUS WANG TUNAI, BONUS KERETA, PERCUTIAN/ HAJI DAN UMRAH dan banyak lagi. Lagi banyak jualan, lagi BESAR bonus anda. SEGALANYA PILIHAN ANDA.

Jika tiada jualan jangan risau kerana anda tidak di kenakan sebarang caj atau komitmen bulanan. Cuma tiadalah bonus. So... tiada risiko di pihak anda.

5. Peluang MENJANA PENDAPATAN dengan MUDAH

Anda boleh menjadi pengedar Shaklee SECARA PART TIME. Samaada anda bekerjaya ataupun surirumah, bisnes Shaklee sangat sesuai untuk anda !!
Ini kerana anda masih boleh membuat kerja seharian dan menguruskan bisnes Shaklee kerana ianya mudah. Semuanya secara online sahaja yang mana anda tidak perlu keluar dari rumah even ke pejabat pos pun. Sangat mudah dan menjimat !!
Sudah ramai yang berBISNES SHAKLEE tapi hanya duduk dirumah...apa orang panggil WOHM...

6. Sistem online & PENGHANTARAN yang MUDAH dan PANTAS

Shaklee mempunyai sistem online yang mudah di gunakan. Anda tidak perlu lagi pergi ke branch shaklee untuk mengambil produk. Dan tidak perlu ke pejabat pos untuk mengepos kepada pelanggan.

TEMPAHAN boleh dibuat melalui sistem online Shaklee. PRODUK akan di hantar terus oleh Shaklee kepada pelanggan anda melalui courier. Mudah dan menjimatkan masa dan wang anda.

7. Eksklusif SUPPORT GROUP yang sangat HEBAT

untuk berjaya dalam BISNES...PERKARA PALING PENTING ialah anda perlu ada MENTOR..
Sebagai pengedar Shaklee yang dibawah naungan B3daya, anda akan dijemput khas ke dalam support group yang hebat untuk sama-sama membantu anda memahami produk Shaklee dan teknik & tips utk bisnes secara online atau offline.
Kami akan ajar anda bagaimana berjaya dalam bisnes berdasarkan MENTOR yang sangat berjaya. Anda jangan ragu kerana kami adalah group Mentor yang sangat mementingkan uhkhuwah dan mahabbah serta hubungan dengan PENCIPTA.

untuk keterangan lanjut boleh layari : www.pjahsecret.com

**AMARAN !!**

TAWARAN diatas ini mungkin anda tidak perolehi jika mendaftar dengan orang lain selain berdaftar dibawah kami B3daya. Dan kami tidak bertanggungjawab jika anda tidak dapat BONUS dan KEISTIMEWAAN seperti yang dinyatakan !!!

Berminat??

Sms@whatsapp : 019 3704802
https://www.facebook.com/alangpjah.jumat


 


"INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE? HUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FACEBOOK"